PAUS PÅ TÅRTOR

Bästa kunder

Vi älskar det vi gör och drivs hela tiden av att utveckla något nytt i vårt bageri. Kärnan i det vi gör är att erbjuda den kavlitén som vi kan stå för. Kavlité är något som präglat mitt hantverk, yrkeskunnande och företagande under de 20 åren som jag varit verksam inom restaurang och bageribranschen. Strävan att bli bättre har alltid varit ett motto.

Det råder tyvärr en enorm brist på kompetenta bagare och konditorer och som en konsekvens av detta kommer vi framöver inte dagligen kunna erbjuda tårtor och bakelser. Vår Kodisendel kommer delvis att ta en PAUS.  

 

Självklart kommer vi fortsätta med t.ex. Mazariner, Chokladbiskvier, Kokostoppar, Macaroons och småkakor. Vi kommer att baka semlor (oh yes!), Chokladsemlan kommer att komma tillbaka på fredagar, lördagar och söndagar) från och med 2 januari, erbjuda tårtor under högtider som Halloween, Farsdag, Jul och Nyår.  

Vi kommer framöver fokusera och ”nörda” än mer kring det vi älskar mest; BULLAR, mackor och surdegsbröd!
Vi hoppas dessutom komma med många nya ideér och koncept under 2019. 

Vi ses på bageriet!
/Daniel Lindeberg med personal