TÅRTOR

På Lindeberg Bageri & Konditori låter vi säsongen styra vårt sortiment av bakverk. Vi bakar allt från chokladmoussetårtor gjorda på den finaste Valrhonachoklad till lätta citronmarängtarter, princesstårta och bakelser.

När det är högtider så bakar jag specialare just anpassat för säsong. Student, Mors dag eller alla hjärtans dag. Kom in till bageriet för att ta del av vad det finns för gott just idag.

RABARBER
___________
Mascarponemousse med rabarber och jordgubbs-kompott samt mjuk mandel kaka ”Pain de Gene”

4 bitar 172:-
6 bitar 258:-
10 bitar 430:-

CHOKLAD
___________
Mörk Valrhona chokladmousse Equatoriale 55% med hemgjord mandelpraliné, mjölkchoklad cremeux & Djävulskaka.

4 bitar 180:-
6 bitar 270:-
10 bitar 450:-

PRINCESSTÅRTA
___________
Klassisk botten av sockerkaka med hallon och hemkokt vaniljkräm. Lättvispad grädde och äkta marzipan.

4 bitar 160:-
6 bitar 240:-
10 bitar 400:-

JORDGUBBSTÅRTA "CLASSIQUE"
_________
Vi varvar våra Wieneranslag med jordgubbgscrème & Mascarponemousse smaksatt
med bourbonvanilj, vispad grädde & jordgubbar.

4 bitar 168:-
6 bitar 252:-
10 bitar 420:-