PÅ GÅNG

MORS DAG 27 MAJ
–––––––––––––
Mjuk mandelkaka på mördeg med vanilj och mascarponemousse, pistagemousse gjord på pistagenötter från sicilien smaksatt med apelsinblomsvatten & färska jordgubbar.

4 bitar 170:-
6 bitar 255:-
10 bitar 425:-

NATIONALDAGEN 6 JUNI
–––––––––––––
Nationaldagsbakelse

 Pain de Gene med mascarponemousse & jordgubbar samt svenska flaggan

39:- /st

STUDENT 2018
–––––––––––––
Studentmössa

Tårtbottnar, vaniljkräm, hallonsylt och krämgrädde, allt täcks in i vit & svart marsipan.

4 bitar 160:-
6 bitar 240:-
10 bitar 400:-

MIDSOMMARTÅRTA
–––––––––––––
Mandelmördeg toppad med Fransk mandelkräm, jordgubbskräm,
Mascarponemousse smaksatt med Bourbonvanilj
och färska jordgubbar.

4 bitar 168:-
6 bitar 252:-
10 bitar 420:-

Förbeställ i butiken eller ring 08-7150448
upphämtning torsdag 22/6 innan kl 19:00.

SMÖRGÅSTÅRTA
–––––––––––––
SKANDINAVIEN

Kallrökt lax men räkor, majonäs, färskost, pepparrot, dill, gurka, ägg och citron

75:- /bit

Min. 10 bitar. Vi bakar våra sandwichbotnar på beställning, låter dem svalna 1 dygn innan vi delar dem och lägger på fyllningen. Därför behöver tårtan sätta sig i kylen i 1 dygn innan den dekoreras och serveras.

SMÖRGÅSTÅRTA
–––––––––––––
AMERIKA

Rostbiff med philadelphia, majonäs, avokado, rädisor och jalapeno.

75:- /bit

Min. 10 bitar. Vi bakar våra sandwichbottnar på beställning, låter dem svalna 1 dygn innan vi delar dem och lägger på fyllningen. Därför behöver tårtan sätta sig i kylen i 1 dygn innan den dekoreras och serveras.