PÅ GÅNG

29–31 MARS

CITRON MARÄNG TART
–––––––––––––
EN KLASSIKER

Hasselnötsmaräng med vanilj och Mascarponemousse & hallon

30:- /st

5–7 APRIL

ORMINGERINGEN
–––––––––––––
DANIELS VAL

En hommage till ett av mina absoluta favorit bakverk Paris-Brest.

En Pâte à choux ring toppad med sanddeg, hemgjord mandelpraliné, vanilj, havtorn & rostade Valencia mandlar.

49:- /st eller 2 för 80 kr

12–14 APRIL

SALT KOLA ECLAIR
–––––––––––––
"IF YOU KNOW, YOU KNOW"

Eclair caramel au beurre salé

30:- /st

19–21 APRIL

PRINCESSBAKELSE
–––––––––––––
PÅSK!

Tårtbottnar varvas med hemkokt hallonsylt och dito vaniljkräm, krämgrädde, vispad grädde & toppas med gul marsipan.

39:- /st

26–28 APRIL

CITRON MARÄNG TART
–––––––––––––
NIKES VAL

Mandelmördeg fylld med citroncrème toppas med Italiensk maräng.

49:- /st eller 2 för 80 kr

10–12 MAJ

SMULPAJ MED VANILJSÅS
–––––––––––––
RODDANS VAL

Rabarber, smulor & vaniljsås.

39:- /st

3–5 MAJ

MILLE FEUILLE "NAPOLEON"
–––––––––––––
JOSEFINES VAL

Smördeg med hallon, vanilj-och Mascarponemousse.

49:- /st eller 2 för 80 kr

17–19 MAJ

PUNCH BABA "DROTTNING"
–––––––––––––
FREDRIKS VAL

Så vad är då en Baba? Lite förenklat kan man säga att vi bakar en kaka, låter den torka, för att sedan dränka den i en sockerlag smaksatt med vanilj & Punsch (vanligast är Rhum Baba), en magiskt saftig kaka helt enkelt.  Babban serveras med inspiration ”Drottningsylt”

49:- /st eller 2 för 80 kr

SMÖRGÅSTÅRTA
–––––––––––––
SKANDINAVIEN

Kallrökt lax men räkor, majonäs, färskost, pepparrot, dill, gurka, ägg och citron

75:- /bit

Min. 10 bitar. Vi bakar våra sandwichbotnar på beställning, låter dem svalna 1 dygn innan vi delar dem och lägger på fyllningen. Därför behöver tårtan sätta sig i kylen i 1 dygn innan den dekoreras och serveras.

SMÖRGÅSTÅRTA
–––––––––––––
AMERIKA

Rostbiff med philadelphia, majonäs, avokado, rädisor och jalapeno.

75:- /bit

Min. 10 bitar. Vi bakar våra sandwichbottnar på beställning, låter dem svalna 1 dygn innan vi delar dem och lägger på fyllningen. Därför behöver tårtan sätta sig i kylen i 1 dygn innan den dekoreras och serveras.