PÅ KONDITORIET

Lindebergs Bageri och Konditori i Orminge Nacka öppnade hösten 2014. Jag har tidigare drivit stjärnkrog i stockholm men stannar idag helst på denna sida om skurubron. Här bakar vi vetedeg, wallondeg, briochedeg, croissantdeg och saffransdeg. Kom in för en riktigt god kopp kaffe eller köp med bröd hem. Vi har även ett urval och hembakta kakor, dryck, lunch samt min senaste bok "bullar" Min mission är att se till att förorten får käka gott bröd och goda bullar. "vad är en by undan bröd och vad är en bagare utan by" handlar om tacksamheten tillaga som kommer och hänger hos mig. Varmt välkommen.

Vi arrangerar även dop, bröllop, studentfest eller vilken fest som helst. Här kan du beställa tårtor, bakverk, lunch, eller catering till din fest. Kom in så diskuterar vi vad som skulle passa just dig.

Trivsamt, barnvänligt och avslappnat – så hoppas jag att det ska kännas att komma in till oss på Lindeberg Bageri & Konditori. Det gamla franska talesättet ”Vad är en by utan bröd och vad är bröd utan by” säger det som vi vill uppnå genom att finnas i Orminge centrum, här där jag och min familj bor.

Boken BULLAR, signerad och valfri bulle på köpet för endast 225 kr.

Vi säljer Presentkort och Victorinox brödkniv, vårt val i bageriet.

 

Välkommen!
Daniel Lindeberg med personal