BRÖLLOP

VI TYCKER ATT SMAKEN ÄR DET PRIMÄRA!

Vi har under åren utvecklat vår egen stil på bröllopstårtor som vi kallar för ”öppna tårtor” som bygger på att just smaken står i centrum. Den grundar sig i att vi inte gör enskilda tårtor större än 20 cm i diameter, det vill säga en tårta för 10 personer. Detta är en perfekt storlek på tårta som ger en perfekt tårtbit. En tårtbit som står bra på tallriken, som är enkel att skära snyggt vare sig serverings-personalen skär upp tårtan eller om era gäster skär tårtan.

Vi uppmanar således att man gör ett arrangemang med bröllopstårtorna med exempelvis en vit duk (gärna olika nivåer) och blommor. Vi bakar en mindre 4 bitars tårta, som blir brudparets tårta att skära, 2 bitar till festen och 2 bitar till frukosten. Vi dekorerar tårtan upptill med krämer, bär och blommor.

Om ni önskar macaroons eller andra varianter av Petit Fourer, bröd till middagen eller kanske hamburgerbröd till vickningen, tveka inte på och kontakta oss, så skräddarsyr vi ett paket åt er.

JORDGUBB
__________
Mascarponemousse med jordgubbscrème och mjuk mandelbotten ’Pain de Gene’.
Glaserad med vit glaze och dekoreras med jordgubbar och säsongens blommor.

65 kr/bit

CHOKLAD
___________
Mörk Valrhona chokladmousse Equatoriale 55 % med halloncrème och Djävulskaka.
Glaserad med choklad-glaze, dekorerad med chokladcremeux och hallon.

65 kr/bit

MACARON
_________
Smak efter säsong.
20:- /st

MACARON
_________
Smak efter säsong.
20:- /st